Tuňákový salát
Jednoduchý a rychlý salát, když venku vyjde sluníčko a nemáme čas na vaření.
recept,fotorecept,těstoviny - Fusilli (spirály),tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,mozzarelové kuličky,kukuřice sterilovaná,Rybí saláty,Bezlaktózové
Rybí saláty
Ingredience
Ingredience
kukuřice sterilovaná | 200 | gramů | |
mozzarelové kuličky | 125 | gramů | |
pepř černý mletý | - | ||
rajčata | 2 | kusy | |
sůl | - | ||
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji | 185 | gramů | |
těstoviny - Fusilli (spirály) | 200 | gramů |
Recept
1.
těstoviny - Fusilli (spirály) 200 gramů • rajčata 2 kusy • tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 185 gramů • mozzarelové kuličky 125 gramů • kukuřice sterilovaná 200 gramů • pepř černý mletý • sůl
Uvaříme těstoviny, slijeme a promícháme s trochou oleje. K těstovinám přidáme tuňáka i se šťávou, na kostičky nakrájená rajčata, mozzarelu, kukuřici, dosolíme a opepříme podle vlastní chuti. Před podáváním vytáhneme z lednice půl hodiny předem, aby salát nebyl příliš studený.
Dobrou chuť!