RECEPTY

Tatarská omáčka ze zakysané smetany

Tatarská omáčka ze zakysané smetany

Lehká tatarská omáčka je vhodná ke smaženým jídlům ze zeleniny.

recept,fotorecept,smetana kyselá (14-18% tuku),cibule,okurka sterilovaná kyselá,Omáčky a prívarky,Bezlepkové,Sezónní recepty

Omáčky a prívarky

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule40gramů
hořčice plnotučná1polévková lžíce
okurka sterilovaná kyselá40gramů
pepř černý mletý-
smetana kyselá (14-18% tuku)200gramů
sůl-

 

Recept

1. 

cibule 40 gramů  okurka sterilovaná kyselá 40 gramů  hořčice plnotučná 1 polévková lžíce  sůl  pepř černý mletý

Cibuli očistíme a najemno nakrájíme. Okurku také nadrobno nakrájíme nebo ji můžeme nastrouhat. Cibuli a okurku smícháme s hořčicí, solí a s pepřem.

2. 

smetana kyselá (14-18% tuku) 200 gramů

Přidáme hustou zakysanou smetanu a promícháme. Můžeme podávat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie