RECEPTY

Surimi - rybí karbanátky

Surimi - rybí karbanátky

Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.

recept,fotorecept,krabí tyčinky,pangasius mražený,mrkev,Ryby

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule100gramů
hořčice plnotučná1polévková lžíce
krabí tyčinky500gramů
mrkev100gramů
olej slunečnicový50mililitrů
pangasius mražený400gramů
pepř černý mletý½čajové lžičky
sůl2čajové lžičky
vejce slepičí2kusy
vločky ovesné100gramů

 

Recept

1. 

krabí tyčinky 500 gramů

Krabí tyčinky necháme rozmrazit a nadrobno je nakrájíme. Vložíme je do hlubší mísy.

2. 

pangasius mražený 400 gramů

Pangasia necháme rozmrazit a nadrobno nakrájeného přidáme k surimi tyčinkám.

3. 

cibule 100 gramů  mrkev 100 gramů  vejce slepičí 2 kusy  sůl 2 čajové lžičky  hořčice plnotučná 1 polévková lžíce  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  vločky ovesné 100 gramů

Cibuli očistíme a nakrájíme. Mrkev očistíme a nahrubo nastrouháme. Zeleninu přidáme k rybímu základu a spolu s vajíčky, solí, hořčicí, pepřem a ovesnými vločkami dobře zamícháme.

4. 

Směs necháme chvíli postát a vytvoříme z ní přiměřeně velké kuličky.

5. 

olej slunečnicový 50 mililitrů

Kuličky jemně rukama zploštíme a smažíme je v zakryté pánvi na troše oleje 15 minut.

6. 

Karbanátky obrátíme a v odkryté pánvi usmažíme z druhé strany přibližně 10-15 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit