RECEPTY

Steaky z vepřové panenky

Steaky z vepřové panenky

Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku z jemné vepřové panenské svíčkové. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.

recept,fotorecept,vepřová panenka,Vepřové maso,Recepty na letní grilování,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

olej olivový-
pepř černý mletý-
sůl-
vepřová panenka1kilogram

 

Recept

1. 

vepřová panenka 1 kilogram

Svíčkovou rozkrojíme na jednotlivé porce. Z úzké části, která nemá rovnoměrnou tloušťku, můžeme udělat medajlonky, které se pečou kratší dobu.

2. 

olej olivový  sůl  pepř černý mletý

Steaky si potřeme olejem, osolíme a opepříme. Pepř a sůl prsty jemně vmasírujeme do povrchu.

3. 

Na rozpálené pánvi opečeme ze všech stran. Obracíme po minutě a celkové doba závisí na tloušťce masa a požadovaného propečení. Doporučujeme 4-6 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie