RECEPTY

Smažený kapr

Smažený kapr

Klasický recept na přípravu smažených podkoviček z kapra.

recept,fotorecept,kapr - podkovičky,Ryby,Vánoční recepty,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

kapr - podkovičky4kusy
mouka hladká-
olej řepkový-
strouhanka-
sůl-
vejce slepičí-

 

Recept

1. 

kapr - podkovičky 4 kusy

Podkovičky kapra omyjeme a osušíme. Počet podkoviček závisí na počtu a apetitu konzumentů. :)

2. 

Z podkoviček stáhneme kůži.

3. 

mouka hladká  vejce slepičí  sůl  strouhanka

Porce kapra přiměřeně osolíme a obalíme v klasickém trojobalu: mouka, rozšlehané vejce se solí, strouhanka. Množství ingrediencí na obalování závisí na počtu podkoviček kapra, které budeme obalovat.

4. 

olej řepkový

Osmažíme ponořené v horkém oleji při teplotě 150 °C 8 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie