RECEPTY

Smažená sekaná

Smažená sekaná

Rychlá jednoduchá večeře. Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

recept,fotorecept,bavorská sekaná,Vepřové maso,

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Vepřové maso  

 

Ingredience

Ingredience

bavorská sekaná500gramů
brambory600gramů
mouka hladká4polévkové lžíce
máslo1polévková lžíce
olej slunečnicový-
pažitka1polévková lžíce
strouhanka6polévkových lžic
sůl-
vejce slepičí2kusy
voda-

 

Recept

1. 

bavorská sekaná 500 gramů  mouka hladká 4 polévkové lžíce  vejce slepičí 2 kusy  strouhanka 6 polévkových lžic

Sekanou nakrájíme na plátky 1 cm silné. Každý plátek obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance.

2. 

brambory 600 gramů  voda  sůl  olej slunečnicový

Brambory očistíme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě. 5 minut před dovařením brambor začneme sekanou v horkém oleji rychle, z obou stran, dozlatova smažit.

3. 

pažitka 1 polévková lžíce  máslo 1 polévková lžíce

Usmaženou sekanou vyndáme z pánve na kuchyňskou papírovou utěrku, aby se odstranil přebytečný tuk. Uvařené brambory scedíme, přidáme k nim nasekanou čerstvou pažitku a máslo - jemně promícháme. Můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie