RECEPTY

Sekaná z domácí pekárny

Sekaná z domácí pekárny

Neuvěřitelně nenáročná příprava sekané pomocí domácí pekárny

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,brambory,Vepřové maso,Recepty pro domácí pekárny,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

10

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brambory600gramů
majoránka2polévkové lžíce
olej olivový-
sůl2čajové lžičky
vejce slepičí2kusy
vepřové mleté maso500gramů

 

Recept

1. Příprava masové směsi

vepřové mleté maso 500 gramů  vejce slepičí 2 kusy  majoránka 2 polévkové lžíce  sůl 2 čajové lžičky

V misce smícháme mleté vepřové maso s vajíčky, přidáme sušenou majoránku. Směs osolíme a pořádně promícháme

2. 

brambory 600 gramů

Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory přidáme do masové směsi. Promícháme

3. Před pečením

olej olivový

Pečící nádobu v domácí pekárně jemně vymažeme olejem. Vložíme do ní maso smíchané s bramborami. Trošku směs přitlačíme rukama.

4. Pečeme v domácí pekárně

Nastavíme program na domácí pekárně:
pečení (nebo podobný udávaný výrobcem - cca 1 hodinu).
Velikost bochníku: cca 1000 g.
Barva kůrky: středně tmavá.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie