RECEPTY

Řepný salát s majonézou

Řepný salát s majonézou

Recept na majonézový salát, jehož hlavní složkou je červená řepa. Červená řepa obsahuje velké množství vitamínů. Doporučujčujeme ho připravovat v podzimních a zimních měsících, kdy je tato zelenina sezónní a účinně posílí vaše zdraví a imunitu.

recept,fotorecept,červená řepa,smetana kyselá (14-18% tuku),majonéza,Masové saláty,Bezlepkové

Masové saláty

Ukuchtil

Počet porcí

8

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

citronová šťáva0
cukr krystalový-
dietní salám300gramů
majonéza150gramů
okurka sterilovaná kyselá5
pepř černý mletý-
smetana kyselá (14-18% tuku)150gramů
sůl-
vejce slepičí4kusy
červená řepa500gramů

 

Recept

1. 

červená řepa 500 gramů

Červenou řepu omyjeme a vaříme ve slupce doměkka.

2. 

citronová šťáva

Po vychladnutí ji oloupeme, pokrájíme na drobné kostičky a pokapeme šťávou z citronu.

3. 

dietní salám 300 gramů  vejce slepičí 4 kusy  okurka sterilovaná kyselá 5 ks

Dále nakrájíme nadrobno jemný salám, natvrdo uvařená vejce, sterilované okurky.

4. 

smetana kyselá (14-18% tuku) 150 gramů  majonéza 150 gramů  sůl  pepř černý mletý  citronová šťáva  cukr krystalový

Vše spolu promícháme, osolíme a opepříme. Zalijeme smetanou a majonézou, znovu promícháme a dochutíme citronem nebo špetkou cukru. Odložíme do ledničky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit