RECEPTY

Pstruh s tymiánem

Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

recept,fotorecept,pstruh,tymián,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule150gramů
koření na ryby-
olej řepkový-
pstruh1400gramů
tymián-

 

Recept

1. 

pstruh 1400 gramů  cibule 150 gramů  tymián

Pstruhy omyjeme, papírovou utěrkou jemně vysušíme. Do břišní dutiny vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a do každého pstruha přidáme větvičku čerstvého tymiánu.

2. 

koření na ryby  olej řepkový

Před pečením okořeníme povrch pstruhů kořením na ryby. Pstruhy pečeme zakryté 20 minut na 180 °C.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie