RECEPTY

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci

recept,fotorecept,pstruh,žampiony,mrkev,Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule300gramů
mrkev200gramů
pstruh2kusy
sůl-
česnek-
žampiony150gramů

 

Recept

1. 

pstruh 2 kusy  cibule 300 gramů  česnek  sůl

Pstruhy omyjeme, vyčistíme a naplníme je nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem, osolíme. Spodní parní nádobu parního hrnce vyložíme nakrájenou cibulí, vložíme do ní připravené pstruhy.

2. 

žampiony 150 gramů  mrkev 200 gramů

Žampiony omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Do vrchní parní nádoby dáme žampiony s mrkví. Vaříme v péře 25 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie