RECEPTY

Pomazánka z bílé ředkve

Pomazánka z bílé ředkve

Chuťově podobná a barevně zajímavější je i verze z červené ředkvičky, jen je s ní více práce při strouhání.

recept,fotorecept,ředkev bílá,tvaroh jemný nízkotučný,Pomazánky,Bezlepkové

Pomazánky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

máslo150gramů
tvaroh jemný nízkotučný150gramů
ředkev bílá200gramů

 

Recept

1. 

ředkev bílá 200 gramů

Ředkev nastrouháme nadrobno, osolíme, dobře promícháme a necháme 20 minut postát, aby se uvolnila voda. Přecedíme a vymačkáme vodu.

2. 

máslo 150 gramů  tvaroh jemný nízkotučný 150 gramů

Máslo si necháme změknout na pokojovou teplotu. Do másla důkladně vmícháme jemný nízkotučný tvaroh a nastrouhanou ředkvičku. Osolíme a opepříme podle chuti.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie