Pikantní těstoviny s tuňákem
Výborné pikantní těstoviny s tuňákem.
recept,fotorecept,tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,sýr tvrdý,těstoviny - Fusilli (spirály),Těstoviny
Těstoviny
Kategorie
Těstoviny
Ingredience
Ingredience
feferónky sterilizované | 3 | kusy | |
olej olivový | 2 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
sardelová pasta | 1 | čajová lžička | |
sýr tvrdý | - | ||
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji | 300 | gramů | |
těstoviny - Fusilli (spirály) | 400 | gramů | |
česnek | 4 | stroužky |
Recept
1. Příprava tuňákové směsi.
olej olivový 2 polévkové lžíce • česnek 4 stroužky • feferónky sterilizované 3 kusy • tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 300 gramů • sardelová pasta 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Na oleji jemně osmahneme česnek a rozdrcené a nasekané feferonky. Přidáme tuňáka i s olejem z konzervy a opepříme. Ochutíme sardelovou pastou a odstavíme.
2. Příprava těstovin
těstoviny - Fusilli (spirály) 400 gramů
Těstoviny uvaříme ve slané vodě. Přecedíme a vrátíme je zpět do hrnce.
3.
K těstovinám přimícháme tuňákovou směs. Podáváme teplé, podle chuti posypeme strouhaným sýrem.
Dobrou chuť!