Pečené krůtí řízky
Perfektní domácí řízky podle tradičního receptu.
recept,fotorecept,krůtí prsa,Krůtí maso,Bezlaktózové
Krůtí maso
Ingredience
Ingredience
krůtí prsa | 800 | gramů | |
mouka hladká | 2 | polévkové lžíce | |
olej řepkový | - | ||
strouhanka | 2 | polévkové lžíce | |
sůl | 1 | čajová lžička | |
vejce slepičí | 3 | kusy | |
voda | 200 | mililitrů |
Recept
2.
Jednotlivé řízky zlehka naklepeme.
3.
mouka hladká 2 polévkové lžíce • strouhanka 2 polévkové lžíce • sůl 1 čajová lžička
Mouku smícháme se strouhankou a solí. Ve směsi obalíme řízky.
6.
voda 200 mililitrů
Poklademe do zapékací mísy, podlijeme vodou a zakryté pečeme v rozehřáté troubě 30 minut při 170 °C.
Dobrou chuť!