RECEPTY

Pečená vepřová roláda

Pečená vepřová roláda

Nadýchaná jemná roláda z vepřového masa plněná vařenými vajíčky.

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,vejce slepičí,vejce slepičí,česnek,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

10

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule1kus
mléko-
olej slunečnicový-
oregano-
paprika červená mletá1čajová lžička
pepř černý mletý1čajová lžička
rohlík bílý2kusy
sůl2čajové lžičky
sůl zeleninová1čajová lžička
vejce slepičí4kusy
vepřové mleté maso500gramů
česnek4stroužky

 

Recept

1. 

vepřové mleté maso 500 gramů  vejce slepičí 1 kus  česnek 4 stroužky  sůl 2 čajové lžičky  pepř černý mletý 1 čajová lžička  sůl zeleninová 1 čajová lžička  paprika červená mletá 1 čajová lžička

Všechny ingredience dáme do misky a pořádně promícháme.

2. 

rohlík bílý 2 kusy  mléko

V mléce rozmočíme dva bílé rohlíky. Pořádně je vymačkáme a přidáme k masu.

3. 

oregano

Nakonec přimícháme nasekané čerstvé oregano.

4. 

vejce slepičí 3 kusy

Polovinu směsi dáme na vymazaný pekáč a na ni poklademe poloviny uvařených vajíček.

5. 

Přikryjeme druhou polovinou směsi a upravíme do tvaru rolády.

6. 

olej slunečnicový

Povrch rolády jemně potřeme olejem. Podlijeme vodou a dáme péct při teplotě 200 °C na 50-60 minut.

7. 

cibule 1 kus

Roládu dozdobíme opečenými cibulovými kroužky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie