RECEPTY

Pečená vepřová krkovička

Pečená vepřová krkovička

Pečenou vepřovou krkovičku nejčastěji podáváme s knedlíkem a dušeným zelí. Chutnou alternativou je použít jako přílohu dušené paprikové brambory.

recept,fotorecept,vepřová krkovice,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

paprika červená mletá3čajové lžičky
sůl3čajové lžičky
vepřová krkovice1200gramů
voda2decilitry

 

Recept

1. 

vepřová krkovice 1200 gramů

Krkovičku omyjeme.

2. 

sůl 3 čajové lžičky  paprika červená mletá 3 čajové lžičky  voda 2 decilitry

Krkovičku osolíme, posypeme paprikou a vložíme do hlubokého pekáče. Po povrchu rozložíme nakrájený česnek.Podlijeme vodou a pečeme zakryté v troubě na středním stupni 1,5 hodiny. Maso vyjmeme a nakrájíme na silnější plátky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie