RECEPTY

Pečená marinovaná žebírka

Pečená marinovaná žebírka

Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.

recept,fotorecept,vepřové žebra ,česnek sušený,sójová omáčka,worcester,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

kečup2polévkové lžíce
majoránka1čajová lžička
olej slunečnicový1.5decilitru
sójová omáčka2polévkové lžíce
sůl½čajové lžičky
vepřové žebra 1kilogram
worcester2čajové lžičky
česnek sušený1čajová lžička

 

Recept

1. 

vepřové žebra  1 kilogram  olej slunečnicový 1.5 decilitru  česnek sušený 1 čajová lžička  sůl ½ čajové lžičky  sójová omáčka 2 polévkové lžíce  worcester 2 čajové lžičky  majoránka 1 čajová lžička  kečup 2 polévkové lžíce

Uvedené ingredience smícháme a ve vzniklé marinádě obalíme žebírka. Obalené maso vložíme do igelitového sáčku nebo zabalíme do fólie. Odložíme na 1-2 dny do ledničky.

2. 

Marinovaná žebírka uvaříme na páře, podlité vodou a přikryté pokličkou, přibližně hodinu doměkka.

3. 

Uvařená žebírka zapečeme v troubě na 200 °C přibližně 20 min.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie