RECEPTY

Omeleta v tortile

Omeleta v tortile

Rychlý návod na přípravu jemné omelety se zeleninou v tortile.

recept,fotorecept,vejce slepičí,cibulka jarní,tortila,ředkvička,salát ledový,Vajíčkové snídaně,Sezónní recepty

Vajíčkové snídaně

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibulka jarní150gramů
máslo15gramů
salát ledový1list
sůl-
tortila1kus
vejce slepičí2kusy
ředkvička1kus

 

Recept

1. 

máslo 15 gramů

Na pánvičce si rozpustíme kousek másla.

2. 

vejce slepičí 2 kusy  cibulka jarní 150 gramů  sůl

Vajíčka dobře rozmícháme, jemně osolíme a vylijeme na rozehřátou pánev. Můžeme přidat jarní cibulku nebo čerstvé bylinky (majoránka, bazalka). Když přestane být omeleta na povrchu tekutá, obrátíme ji na pár vteřin i na druhou stranu.

3. 

tortila 1 kus  ředkvička 1 kus  salát ledový 1 list

Omeletu vyklopíme na tortilu. Polovinu omelety obložíme ředkvičkami a listem salátu.

4. 

Srolujeme do tortily, překrojíme a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie