RECEPTY

Nepečený krémeš

Nepečený krémeš

Jednoduchý recept na krémeš ze sušenek, pudinku a šlehačky.

recept,fotorecept,pudink vanilkový,sušienky světlé,sušienky světlé,smetana ke šlehání (30-33% tuku),sušenky kakaové,Zákusky,Nepečené

Zákusky

Ukuchtil

Počet porcí

36

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový150gramů
cukr moučkový3polévkové lžíce
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%250mililitrů
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%1litr
pudink vanilkový200gramů
smetana ke šlehání (30-33% tuku)750mililitrů
sušenky kakaové130gramů
sušienky světlé390gramů
ztužovač šlehačky 30gramů

 

Recept

1. 

sušienky světlé 260 gramů

Na plech si uložíme vrstvu sušenek.

2. 

pudink vanilkový 200 gramů  mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 250 mililitrů

V misce rozmícháme pudinkový prášek s mlékem.

3. 

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 1 litr  cukr krystalový 150 gramů

Do hrnce dáme vařit mléko. Když začne být horké, přidáme cukr a připravenou směs prášku a mléka. Za neustálého míchání připravíme hustý pudink.

4. 

Pudink vylijeme na spodní vrstvu sušenek a rovnoměrně rozetřeme po celé ploše.

5. 

smetana ke šlehání (30-33% tuku) 750 mililitrů  ztužovač šlehačky  30 gramů  cukr moučkový 3 polévkové lžíce

Ze smetany, ztužovače a cukru vyšleháme pevnou šlehačku.

6. 

Šlehačku rozetřeme na vrstvu dobře vychladlého pudinku.

7. 

sušienky světlé 130 gramů  sušenky kakaové 130 gramů

Na povrch položíme znovu vrstvu sušenek. Zajímavým zpestřením je použití kakaových sušenek.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit