RECEPTY

Nektarinkové čatní

Nektarinkové čatní

Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.

recept,fotorecept,nektarinky,pepř bílý mletý,pepř chilli,Omáčky a prívarky,Recepty indické kuchyně,Bezlepkové

Omáčky a prívarky

Recepty indické kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

Ananasová omáčka s jogurtem recept-
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept-
Zeleninové kari recept-
citron-
cukr třtinový1polévková lžíce
nektarinky350gramů
pepř bílý mletý¼čajové lžičky
pepř chilli¼čajové lžičky
zázvor kořen10gramů

 

Recept

1. 

nektarinky 350 gramů

Nektarinky omyjeme a nakrájíme nadrobno.

2. 

zázvor kořen 10 gramů  cukr třtinový 1 polévková lžíce  pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky  pepř chilli ¼ čajové lžičky

Přidáme očištěný nastrouhaný zázvor, cukr a koření.

3. 

Rozvaříme a necháme chvíli odpařit, dokud omáčka nezhoustne.

4. 

citron

Vlijeme šťávu z jednoho citronu.

5. 

Uložíme do chladu do uzavíratelné sklenice.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie