RECEPTY

Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Vegetariánské "karbanátky" smažené v křupavém strouhankovém obalu.

recept,fotorecept,květák,Bezmasá jídla

Bezmasá jídla

Ukuchtil

Počet porcí

12

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

květák1kus
majoránka-
mléko-
olej slunečnicový-
pepř černý mletý-
pečivo bílé 2kusy
strouhanka1hrst
sůl-
vejce slepičí1kus

 

Recept

1. 

květák 1 kus

Opláchneme květák, rozdělíme na růžičky a uvaříme ve slané vodě doměkka ....

2. 

pečivo bílé  2 kusy  vejce slepičí 1 kus  mléko  strouhanka 1 hrst  sůl  pepř černý mletý  majoránka

Starší rohlíky nakrájíme na kolečka, přelijeme teplým mlékem a necháme rozmočit. Květák rozdrtíme na kaši, přidáme vyždímané rohlíky, vejce, koření. Pokud je těsto řídké přidáme strouhanku.

3. 

olej slunečnicový

Z této masy vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme na oleji.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie