Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Podívejte se jak jednoduše se dá připravit vizuálně a chuťově zajímavý pokrm ze surovin, které každý zná a zbožňuje. Přesto s tímto receptem uspějete při romantické večeři, rodinném obědě i u dětí.
recept,fotorecept,paprika červená,bazalka,sýr mozarella ,kuřecí prsa,Kuřecí maso,Recepty italské kuchyně,Bezlepkové
Kuřecí maso
Recepty italské kuchyně
Ingredience
Ingredience
bazalka | 1 | lístek | |
koření grilovací | - | ||
kuřecí prsa | 600 | gramů | |
olej olivový | 20 | mililitrů | |
paprika červená | ½ | kusu | |
pepř bílý mletý | - | ||
sýr mozarella | 60 | gramů | |
sůl | 0 | ||
česnek | 2 | stroužky |
Recept
1.
paprika červená ½ kusu • bazalka 1 lístek • česnek 2 stroužky • sýr mozarella 60 gramů
Omyjeme papriku, očistíme a nakrájíme na velmi malé kostičky. Bazalku omyjeme a také ji nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme ji na malé kostky.
3.
kuřecí prsa 600 gramů • olej olivový 20 mililitrů • sůl • koření grilovací
Kuřecí prsa podélně nakrojíme, abychom vytvořili kapsy. Směsí plníme kuřecí prsa a uzavřeme párátky. Maso zvenku osolíme a opepříme. Opékáme na rozehřátém oleji z každé strany cca 6 minut.
Dobrou chuť!