RECEPTY

Kuřecí prsa plněná dýňovým pestem

Kuřecí prsa plněná dýňovým pestem

Recept na přípravu kuřecího masa s bohatou nádivkou z dýně a kešu oříšků.

recept,fotorecept,dýně hokaido,ořechy kešu ,kuřecí prsa,Kuřecí maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Kuřecí maso

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule50gramů
dýně hokaido100gramů
kukuřice sterilovaná75gramů
kuřecí prsa4kusy
olej slunečnicový2polévkové lžíce
ořechy kešu 50gramů
paprika červená mletá¼čajové lžičky
sůl¾čajové lžičky

 

Recept

1. 

dýně hokaido 100 gramů  ořechy kešu  50 gramů  kukuřice sterilovaná 75 gramů  cibule 50 gramů  sůl ½ čajové lžičky

Uvedené ingredience spolu rozmixujeme.

2. 

kuřecí prsa 4 kusy

V mase si pomocí dlouhého ostrého nože vytvoříme kapsy.

3. 

Kapsy plníme připravenou směsí. Otvor uzavřeme špejlí.

4. 

sůl ¼ čajové lžičky  paprika červená mletá ¼ čajové lžičky

Naplněná prsa uložíme na vymazaný pekáč. Osolíme a posypeme paprikou.

5. 

olej slunečnicový 2 polévkové lžíce

Pečeme přikryté při teplotě 200 °C přibližně 1 hodinu.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie