RECEPTY

Kuřecí maso v cibulové omáčce

Kuřecí maso v cibulové omáčce

Šťavnaté, voňavé kuřecí v cibulové omáčce.

recept,fotorecept,kuřecí prsa,cibule,Kuřecí maso

Kuřecí maso

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule1kus
hořčice plnotučná1polévková lžíce
kečup1polévková lžíce
kuřecí prsa500gramů
mouka hladká1polévková lžíce
olej slunečnicový2polévkové lžíce
paprika červená mletá1špetka
pepř černý mletý-
sójová omáčka1čajová lžička
voda¼litru
česnek sušený-

 

Recept

1. 

kuřecí prsa 500 gramů

Maso upravíme na řízky, mírně naklepeme.

2. 

olej slunečnicový 2 polévkové lžíce  hořčice plnotučná 1 polévková lžíce  kečup 1 polévková lžíce  česnek sušený  pepř černý mletý  sójová omáčka 1 čajová lžička  paprika červená mletá 1 špetka

Ze všech ingrediencí si připravíme marinádu, kterou potřeme maso z obou stran a necháme v chladu odležet asi půl hodinu.

3. 

Namarinované maso zprudka osmahneme.

4. 

cibule 1 kus

Pak maso přendáme na pekáč a ve výpeku osmažíme cibulku, kterou maso posypeme a zalijeme výpekem.

5. 

voda ¼ litru  mouka hladká 1 polévková lžíce

Maso podlijeme vodou, ve které jsme rozmíchali trochu mouky. Pečeme cca 15 minut v rozehřáté troubě.

6. 

Vhoudnou přílohou může být bramborová kaše nebo dušená rýže prolitá výpekem a zelenina podle chuti.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie