RECEPTY

Krůtí kapsa v parním hrnci

Krůtí kapsa v parním hrnci

Chutná a šťavnatá plněná krůtí prsa.

recept,fotorecept,krůtí prsa,Krůtí maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Krůtí maso

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brambory400gramů
cibulka jarní2kusy
krůtí prsa500gramů
mrkev200gramů
paprika2kusy
pažitka-
sůl-

 

Recept

1. 

mrkev 200 gramů  cibulka jarní 2 kusy  brambory 400 gramů  paprika 2 kusy

Mrkev a jarní cibulku očistíme, omyjeme a nakrájíme na proužky. Brambory po očištění a umytí nakrájíme na kolečka. Podobně si připravíme papriku.

2. 

krůtí prsa 500 gramů

Krůtí prsa omyjeme a každé překrojíme tak, aby nám zůstala jedna strana po nakrojení v celku a vznikla kapsa. Do kapsy vložíme několik použků nakrájené mrkve a cibulky. Kapsu uzavřeme 1 dřevěným párátkem.

3. 

sůl  pažitka

Krůtí kapsy vložíme do spodní nádoby parního hrnce, povrch posolíme a posypeme pažitkou.

4. 

Do druhé (střední) nádoby si vložíme připravenou mrkev a papriku. Do vrchní nádoby brambory. Nastavíme čas paření na 40 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit