RECEPTY

Křupavé podkovičky z kapra

Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

recept,fotorecept,kapr - podkovičky,Ryby,Vánoční recepty

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

citronová šťáva1kus
kapr - podkovičky6
mouka hladká-
máslo-
paprika červená mletá-
pepř černý mletý-
sůl-
voda0.15litru

 

Recept

1. 

kapr - podkovičky 6 ks  citronová šťáva 1 kus

Kapra omyjeme, osušíme a nakrájíme na podkovy. Pokapeme je citronem a necháme odstát.

2. 

sůl  pepř černý mletý  paprika červená mletá  mouka hladká  máslo

Podkovy mírně osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce rozmíchané s mletou červenou paprikou a opečeme z obou stran na másle dozlatova.

3. 

voda 0.15 litru

Přeložíme je na pekáč, podlijeme výpekem a trochou vody.

4. 

Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie