Křupavé podkovičky z kapra
Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.
recept,fotorecept,kapr - podkovičky,Ryby,Vánoční recepty
Ryby
Ingredience
Ingredience
citronová šťáva | 1 | kus | |
kapr - podkovičky | 6 | ||
mouka hladká | - | ||
máslo | - | ||
paprika červená mletá | - | ||
pepř černý mletý | - | ||
sůl | - | ||
voda | 0.15 | litru |
Recept
1.
kapr - podkovičky 6 ks • citronová šťáva 1 kus
Kapra omyjeme, osušíme a nakrájíme na podkovy. Pokapeme je citronem a necháme odstát.
2.
sůl • pepř černý mletý • paprika červená mletá • mouka hladká • máslo
Podkovy mírně osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce rozmíchané s mletou červenou paprikou a opečeme z obou stran na másle dozlatova.
4.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.
Dobrou chuť!