RECEPTY

Kachní játra v cibulové omáčce

Kachní játra v cibulové omáčce

Šťavnatá kachní játra v sladko-slané cibulové omáčce. Porce při servírování posypeme sušenými brusinkami, čímž se zvýrazní jemná sladká chuť pokrmu.

recept,fotorecept,cibule,kachní játra,Kachní maso,Bezlaktózové,Sezónní recepty

Kachní maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule500gramů
kachní játra500gramů
mouka hladká2polévkové lžíce
pepř černý mletý½čajové lžičky
sádlo kachní50gramů
sůl2čajové lžičky
voda250mililitrů

 

Recept

1. 

cibule 500 gramů

Cibuli očistíme a nadrobno nakrájíme.

2. 

sádlo kachní 50 gramů

Na pánvi rozpustíme kachní sádlo.

3. 

Přidáme cibuli a osmahneme ji do karamelova.

4. 

kachní játra 500 gramů  pepř černý mletý ½ čajové lžičky

Kachní játra omyjeme, podle potřeby odblaníme a přidáme k cibuli. Přisypeme koření, promícháme a 15 minut dusíme pod pokličkou.

5. 

mouka hladká 2 polévkové lžíce

Přisypeme mouku, promícháme ...

6. 

voda 250 mililitrů  sůl 2 čajové lžičky

... přilijeme vodu a převaříme. Solíme až těsně před podáváním.

7. 

Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie