RECEPTY

Jarní čevapčiči s medvědím česnekem

Jarní čevapčiči s medvědím česnekem

Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,česnek medvědí,Vepřové maso,,Bezlaktózové,Sezónní recepty

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibulka jarní20gramů
mouka hladká50gramů
mouka hladká-
olej řepkový-
pepř černý mletý¼čajové lžičky
sůl½čajové lžičky
vejce slepičí1kus
vepřové mleté maso350gramů
česnek medvědí30gramů

 

Recept

1. 

vepřové mleté maso 350 gramů  vejce slepičí 1 kus  sůl ½ čajové lžičky  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky

Mleté maso smícháme s vajíčkem, solí a pepřem.

2. 

cibulka jarní 20 gramů  česnek medvědí 30 gramů

Cibulku očistíme, omyjeme. Omyjeme listy medvědího česneku. Obě suroviny nasekáme ...

3. 

mouka hladká 50 gramů

... a spolu s moukou přimícháme k masu.

4. 

mouka hladká

Vytvoříme válečky a obalíme v mouce.

5. 

olej řepkový

Smažíme v horkém oleji pod pokličkou 8 minut, odkryjeme, obrátíme a 6-8 minut dosmažíme z druhé strany.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie