RECEPTY

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Tato jemná pomazánka nemusí být natřena jen na chlebu a pečivu, je vhodná i na plnění zeleniny např. paprik, rajčat či okurek ...

recept,fotorecept,tvaroh jemný nízkotučný,sýr Hermelín,Pomazánky

Pomazánky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Pomazánky  

 

Ingredience

Ingredience

cibule50gramů
máslo40gramů
pepř černý mletý-
salám mortadella50gramů
sýr Hermelín100gramů
sůl-
tvaroh jemný nízkotučný80gramů
vejce slepičí1kus

 

Recept

1. 

cibule 50 gramů  tvaroh jemný nízkotučný 80 gramů  máslo 40 gramů

Máslo utřeme s jemným tvarohem. Přidáme najemno nakrájenou polovinu malé cibule.

2. 

sýr Hermelín 100 gramů  salám mortadella 50 gramů  vejce slepičí 1 kus  pepř černý mletý  sůl

Hermelín, salám a natvrdo uvařené vejce umeleme a smícháme s umíchaným máslem a tvarohem. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie