Guláš s fazolemi
Chutný hustý guláš. Podáváme s chlebem.
recept,fotorecept,vepřová plec,rajčata,fazole sterilovaná,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
brambory | 200 | gramů | |
cibule | 300 | gramů | |
fazole sterilovaná | 250 | gramů | |
koření gulášové | 2 | čajové lžičky | |
paprika zelená | 150 | gramů | |
rajčata | 400 | gramů | |
sádlo | 40 | gramů | |
sůl | 2 | čajové lžičky | |
vepřová plec | 400 | gramů | |
voda | 500 | mililitrů | |
česnek | 2 | stroužky |
Recept
2.
paprika zelená 150 gramů
Přidáme, očištěnou, omytou a na tenké proužky nakrájenou papriku. Dusíme do změknutí.
5.
voda 500 mililitrů
... a zalijeme vodou. Vaříme pod pokličkou, za občasného promíchání 35 - 40 minut.
7.
rajčata 400 gramů • česnek 2 stroužky
Rajčata zalijeme vařící vodou, chvíli necháme odstát, vyjmeme z vody, oloupeme a nakrájíme. Očistíme česnek.
8.
Brambory a rajčata přidáme k téměř uvařenému masu. Promícháme a vaříme do změknutí brambor.
10.
... a prolisovaný česnek. Provaříme a můžeme podávat.
Dobrou chuť!