RECEPTY

Guláš s fazolemi

Guláš s fazolemi

Chutný hustý guláš. Podáváme s chlebem.

recept,fotorecept,vepřová plec,rajčata,fazole sterilovaná,Vepřové maso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

1 h. 15 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brambory200gramů
cibule300gramů
fazole sterilovaná250gramů
koření gulášové2čajové lžičky
paprika zelená150gramů
rajčata400gramů
sádlo40gramů
sůl2čajové lžičky
vepřová plec400gramů
voda500mililitrů
česnek2stroužky

 

Recept

1. 

cibule 300 gramů  sádlo 40 gramů

Cibuli nakrájíme a osmahneme na sádle.

2. 

paprika zelená 150 gramů

Přidáme, očištěnou, omytou a na tenké proužky nakrájenou papriku. Dusíme do změknutí.

3. 

vepřová plec 400 gramů

Maso upláchneme, nakrájíme a přidáme k paprikovo-cibulovému základu.

4. 

sůl 2 čajové lžičky  koření gulášové 2 čajové lžičky

Přisypeme sůl a pepř, promícháme...

5. 

voda 500 mililitrů

... a zalijeme vodou. Vaříme pod pokličkou, za občasného promíchání 35 - 40 minut.

6. 

brambory 200 gramů

Brambory očistíme, umyjeme a pokrájíme na menší kostky.

7. 

rajčata 400 gramů  česnek 2 stroužky

Rajčata zalijeme vařící vodou, chvíli necháme odstát, vyjmeme z vody, oloupeme a nakrájíme. Očistíme česnek.

8. 

Brambory a rajčata přidáme k téměř uvařenému masu. Promícháme a vaříme do změknutí brambor.

9. 

fazole sterilovaná 250 gramů

Do uvařeného guláše přidáme scezené fazole...

10. 

... a prolisovaný česnek. Provaříme a můžeme podávat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie