RECEPTY

Gomashio - sezamová sůl

Gomashio - sezamová sůl

Recept na ochucovadlo pocházející z japonské tradiční kuchyně. Používá se k ochucení rýže, luštěnin, nebo ryby.

recept,fotorecept,semínka sezamová,Slané chuťovky,Recepty japonské kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Recepty japonské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

semínka sezamová40gramů
sůl4gramy

 

Recept

1. 

semínka sezamová 40 gramů

Sezamová semínka opražíme nasucho za stálého promíchávání dohněda.

2. 

sůl 4 gramy

Vychladlá opražená semínka jemně rozmixujeme se solí.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie