RECEPTY

Francouzské toasty - Pain perdu

Francouzské toasty - Pain perdu

Podáváme teplé, posypané cukrem smíchaným se skořicí. Protože jsou prostě FANTASTICKÉ, chutnají dětem i dospělým.

recept,fotorecept,vejce slepičí,chléb toastový,Vajíčkové snídaně

Vajíčkové snídaně

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

chléb toastový8
cukr moučkový2polévkové lžíce
mléko150mililitrů
máslo20gramů
skořice mletá1čajová lžička
vejce slepičí2kusy

 

Recept

1. 

mléko 150 mililitrů  vejce slepičí 2 kusy  máslo 20 gramů

V mléce rozšleháme vejce. Rozehřejeme kousek másla na pánvi.

2. 

chléb toastový 8 ks

Plátek toastového chleba namočíme do vajec s mlékem a z obou stran rychle osmahneme na rozpáleném másle.

3. 

Během smažení dalších plátků přidáváme podle potřeby máslo.

4. 

cukr moučkový 2 polévkové lžíce  skořice mletá 1 čajová lžička

Práškový cukr smícháme s mletou skořicí a posypeme jím upečené chlebíčky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie