Fettuccine s brokolicí
Těstoviny s pařenou brokolicí a rajčaty v jemné bazalkovo-petrželové omáčce.
recept,fotorecept,těstoviny - Fettuccine,brokolice,Těstoviny,Recepty italské kuchyně
Těstoviny
Recepty italské kuchyně
Ingredience
Ingredience
bazalka | - | ||
brokolice | 500 | gramů | |
cibulka jarní | 2 | kusy | |
hořčice kremžská | 2 | polévkové lžíce | |
máslo | 60 | gramů | |
pepř černý mletý | - | ||
petrželová nať | - | ||
rajčata cherry | - | ||
sůl | - | ||
těstoviny - Fettuccine | 400 | gramů | |
voda | - | ||
česnek | 2 | stroužky |
Recept
1.
těstoviny - Fettuccine 400 gramů • brokolice 500 gramů • máslo 60 gramů • česnek 2 stroužky • cibulka jarní 2 kusy • bazalka • petrželová nať • hořčice kremžská 2 polévkové lžíce • pepř černý mletý • voda • sůl
Těstoviny uvaříme ve slané vodě a scedíme. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky a uvaříme na páře. Do hrnce dáme máslo, prolisované stroužky česneku, nadrobno pokrájenou cibulku, nasekanou čerstvou bazalku a petrželku, hořčici a špetku mletého pepře. Zahřejeme, aby se máslo rozpustilo. K máslu přidáme široké nudle s brokolicí, při mírné teplotě opatrně vše promícháme.
Dobrou chuť!