RECEPTY

Fettuccine s brokolicí

Fettuccine s brokolicí

Těstoviny s pařenou brokolicí a rajčaty v jemné bazalkovo-petrželové omáčce.

recept,fotorecept,těstoviny - Fettuccine,brokolice,Těstoviny,Recepty italské kuchyně

Těstoviny

Recepty italské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

bazalka-
brokolice500gramů
cibulka jarní2kusy
hořčice kremžská2polévkové lžíce
máslo60gramů
pepř černý mletý-
petrželová nať-
rajčata cherry-
sůl-
těstoviny - Fettuccine400gramů
voda-
česnek2stroužky

 

Recept

1. 

těstoviny - Fettuccine 400 gramů  brokolice 500 gramů  máslo 60 gramů  česnek 2 stroužky  cibulka jarní 2 kusy  bazalka  petrželová nať  hořčice kremžská 2 polévkové lžíce  pepř černý mletý  voda  sůl

Těstoviny uvaříme ve slané vodě a scedíme. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky a uvaříme na páře. Do hrnce dáme máslo, prolisované stroužky česneku, nadrobno pokrájenou cibulku, nasekanou čerstvou bazalku a petrželku, hořčici a špetku mletého pepře. Zahřejeme, aby se máslo rozpustilo. K máslu přidáme široké nudle s brokolicí, při mírné teplotě opatrně vše promícháme.

2. 

rajčata cherry

Hotové jídlo ozdobíme rozkrojeným cherry rajčátky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie