RECEPTY

Dýňové karbanátky

Dýňové karbanátky

recept,fotorecept,dýně máslová ,cibule,vepřové mleté maso,Vepřové maso,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

5

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule350gramů
dýně máslová 450gramů
koření kurkuma 1polévková lžíce
mouka hladká100gramů
olej slunečnicový150mililitrů
pepř černý mletý½čajové lžičky
petrželová nať2polévkové lžíce
strouhanka100gramů
sůl1čajová lžička
vejce slepičí3kusy
vepřové mleté maso570gramů

 

Recept

1. Dýni nastrouháme

dýně máslová  450 gramů

Dýni oloupeme, vydlabeme semínka, dužinu nastrouháme nahrubo.

2. 

cibule 350 gramů

Do nastrouhané dýně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.

3. 

vepřové mleté maso 570 gramů  petrželová nať 2 polévkové lžíce  sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  koření kurkuma  1 polévková lžíce

Do směsi přimícháme mleté maso, nasekanou petrželku, opepříme a osolíme.

4. 

mouka hladká 100 gramů  strouhanka 100 gramů  vejce slepičí 3 kusy

Zapracujeme mouku, strouhanku a vejce. Všechno spolu pořádně promícháme.

5. Smažíme

olej slunečnicový 150 mililitrů

Na pánvi smažíme karbanátky 5 minut pod pokličkou, obrátíme a 5 minut smažíme bez pokličky.

6. 

Podáváme teplé s bramborovým nebo celerovým pyré.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie