RECEPTY

Dušené zelí s vepřovými párky.

Dušené zelí s vepřovými párky.

Chutné a pro peněženku nenáročné jídlo vhodné hlavně na chladná roční období.

recept,fotorecept,vepřové párky,zelí bílé,Vepřové maso,Recepty slovenské kuchyně

Vepřové maso

Recepty slovenské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

5

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule1kus
kmín drcený-
mouka hladká2polévkové lžíce
ocet½čajové lžičky
olej slunečnicový-
paprika červená mletá2čajové lžičky
pepř černý mletý-
sůl-
sůl zeleninová-
vepřové párky350gramů
voda0.3litru
zelí bílé½kusu

 

Recept

1. 

cibule 1 kus  olej slunečnicový

Zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku na oleji.

2. 

vepřové párky 350 gramů

Přidáme na kolečka nakrájené párky a chvíli osmahneme.

3. 

paprika červená mletá 2 čajové lžičky

Přidáme mletou červenou papriku.

4. 

zelí bílé ½ kusu  kmín drcený  pepř černý mletý  sůl zeleninová  voda 0.2 litru  sůl

Přidáme na tenké proužky pokrájené zelí, osolíme, přidáme kmín, vegetu a pepř. Podlijeme vodou a přikryté dusíme 20 minut.

5. 

mouka hladká 2 polévkové lžíce  voda 0.1 litru  ocet ½ čajové lžičky

Když zelí změkne zahustíme ho ve vodě rozmíchanou moukou a ještě chvíli povaříme. Po dovaření přidáme ocet.

6. 

Servírujeme s knedlíkem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie