RECEPTY

Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí

Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí

Stehna tmavého argentinského zajíce zakoupíme předpřipravená, prošpikovaná slaninou. Můžeme si je připravit tak, jak je uvedeno na obalu polotovaru, nebo si je můžeme obohatit o další chutné ingredience.

recept,fotorecept,argentinský zajíc - stehna,víno červené suché,hrášek mražený,kukuřice mražená,Zaječí a králičí maso

Zaječí a králičí maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

argentinský zajíc - stehna4kusy
cukr krystalový1polévková lžíce
hrášek mražený300gramů
kukuřice mražená300gramů
mouka hladká-
máslo50gramů
olej slunečnicový-
pepř černý mletý1čajová lžička
sůl1čajová lžička
voda-
víno červené suché250

 

Recept

1. 

argentinský zajíc - stehna 4 kusy  mouka hladká  olej slunečnicový  víno červené suché 250 ML  cukr krystalový 1 polévková lžíce  sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý 1 čajová lžička

Stehna necháme rozmrazit, obalíme je v hladké mouce a prudce opečeme na oleji. Vložíme je do pekáče, podlijeme červeným vínem, přidáme cukr, sůl a pepř. Na stehna poklademe plátky slaniny, které byly u zakoupeného polotovaru. Pekáč uzavřeme a pečeme asi hodinu. Každých 15 minut pekáč otevřeme a zajíce přeléváme výpekem, podle potřeby dolijeme víno a trochu vody. Měkké maso odkryjeme a při vyšší teplotě zapečeme do křupava.

2. 

máslo 50 gramů  hrášek mražený 300 gramů  kukuřice mražená 300 gramů  voda

Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme hrášek s mrkví. Osolíme a udusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie