RECEPTY

Šunkovo-cibulové volské oko

Šunkovo-cibulové volské oko

Podáváme s chlebem nebo pečivem a čerstvou zeleninou.

recept,fotorecept,cibule,šunka vepřová dušená,vejce slepičí,Vajíčkové snídaně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vajíčkové snídaně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

12 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule80gramů
olej olivový2polévkové lžíce
paprika červená mletá-
sůl-
vejce slepičí8
šunka vepřová dušená250gramů

 

Recept

1. 

cibule 80 gramů  olej olivový 2 polévkové lžíce

Cibuli očistíme, pokrájíme na kolečka a dáme na pánev s trochou horkého oleje. Chvíli opékáme.

2. 

šunka vepřová dušená 250 gramů

Přidáme nakrájenou šunku, necháme prohřát.

3. 

vejce slepičí 8 ks  sůl

Na šunku vyklepneme vajíčka s neporušeným žloutkem. Osolíme, zakryjeme a necháme vajíčka ztuhnout.

4. 

paprika červená mletá

Hotový pokrm posypeme mletou červenou paprikou. Pokrájíme, případně vykrajujeme kolečka - volská oka (v tomto případě nám zůstanou zbytky bílků se šunkou) a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie