Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
Hlíva v kurkumové omáčce
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie