Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
Pečené zeleninové kuličky
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
BÁBOVKY
Ananasová bábovka
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Placky z bramborového těsta s brokolicí
Krůtí paprikáš
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit