Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
KOLÁČE
Koláč z kyselého mléka s broskvemi
Ořechový koláč s tvarohem a zapékaným sněhem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Strouhání - zavářka do polévky
Hlívová polévka se strouháním
Makový koláč se švestkami
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Drobenka
Nanukové řezy
Rumový ořechovo-kakaový řez
Ořechový řez s kávou
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie