Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z červené čočky s medvědím česnekem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
Hlíva v kurkumové omáčce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Polévka z červeného zelí
Vajíčková polévka s mrkví
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
Bramborový prívarok s koprem
POMAZÁNKY
Avokádová pomazánka s brynzou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie