Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
KOLÁČE
Prošívaná deka
Dada 50 min. střední
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
Dada 1 h. 30 min. vysoká
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Norika 60 min. nízká
Tvarohové pité
Dada 60 min. střední
Meruňkové koláčky
Jurgason 45 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na cuketě se smetanou
Dada — nízká
KRŮTÍ MASO
Marinovaná pečená krůtí stehna
BEZMASÁ JÍDLA
Cuketovo-bramborové placky
Dada 60 min. nízká
Pudinkový řez s nektarinkami
Michal 1 h. 10 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie