Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
KOLÁČE
Prošívaná deka
Dada 50 min. střední
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
Dada 1 h. 30 min. vysoká
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Norika 60 min. nízká
Tvarohové pité
Dada 60 min. střední
Meruňkové koláčky
Jurgason 45 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na cuketě se smetanou
Dada — nízká
KRŮTÍ MASO
Marinovaná pečená krůtí stehna
BEZMASÁ JÍDLA
Cuketovo-bramborové placky
Dada 60 min. nízká
Pudinkový řez s nektarinkami
Michal 1 h. 10 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie