Národní kuchyně
Více
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Dada — vysoká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
RÝŽE
Smetanová rýže
Jurgason 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Dada 40 min. střední
CHLÉB
Nekynutý chléb z ovesných vloček
Michal 1 h. 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Obrácené kuřecí řízky
Dada 60 min. střední
RYBY
Sépie na grilu
Michal 40 min. nízká
SUCHÉ PEČIVO
Kokosovo-smetanové rohlíčky
Jurgason 45 min. nízká
PALAČINKY
Banánová omeleta
Michal 30 min. nízká
KOLÁČE
Meruňkový koláč s drobenkou
Elenka 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Pangasius na másle a cibuli
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie