Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
Dada — střední
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Šunkové fleky s cuketou
Dada 60 min. střední
Špenátové lasagne
Jurgason 55 min. střední
Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake
Michal 30 min. nízká
Nákyp z těstovin rigate s houbami
Dada 60 min. nízká
Špenátové tagliatelle se salámem a houbami
Zuzka 30 min. nízká
Špagety s brokolicovou omáčkou
Dada 40 min. nízká
Riccioli se šalvějovým pestem
Michal 10 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie