Národní kuchyně
Více
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Jurgason 50 min. nízká
SUCHÉ PEČIVO
Medová srdíčka
Jurgason 3 h. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Mrkvovo-bramborové pyré
Dada — nízká
DORTY
Sacher dort
Zuzka — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Hermelínové batůžky
Jurgason 30 min. nízká
BÁBOVKY
Bábovka Deluxe
Dada 2 h. střední
CHLÉB
Bílý chléb
Dada 3 h. nízká
RYBY
ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami
Zuzka 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí polévka
Dada 2 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Citronové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie