Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Bobalky s mákem
Dada — vysoká
Opekance - bobalky
Dada — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
BEZMASÁ JÍDLA
Fučka
Dada 40 min. střední
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
Dada 1 h. 30 min. střední
Kroupová baba s houbami
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
Dada 30 min. střední
Třešňová bublanina
Norika 30 min. nízká
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
Dada 60 min. nízká
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Fazolová polévka na sladkokyselo
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový osúch s cibulí
Brynzový posúch se slaninou
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie