Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie