Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Marinované kuřecí maso s asijskou zeleninou
Dada — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Plněné vepřové závitky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Škvarkoví šneci
Karbanátky z červeného zelí
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie