Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Květák s indickým kořením
Lilkovo-cizrnové kari
Cizrnové placky s koriandrem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočkovo-cizrnová polévka s bramborami
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-cizrnové rolky
Brambory s cizrnou
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové čoko-oříškové brownies
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
OVOCNÉ SALÁTY
Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
KUŘECÍ MASO
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborovo-cizrnová sladkokyselá polévka
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit