Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Sladké brambory s parmazánem
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
KUŘECÍ MASO
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
CHLÉB
Česnekový chléb
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie